Валута: BGR (Lv.) > Регистрация     Влез     Количка

10 признака, че е време да инвестирате в качествена кожена чанта


1. Издръжливост

Една от основните причини да заложите на аксесоар от естествена кожа е неговата издръжливост и устойчивост във времето. По-високата цена със сигурност е оправдана при висококачествените кожени изделия, тъй като те издържат на много повече носене и употреба, в сравнение с артикулите от друг тип материал.

2. Стил

Класическата нотка и безвременния финес на красивата кожена чанта носят несравнимо усещане за стил, класа и комфорт. Кожата е и винаги ще бъде изтънченото допълнение към всеки тоалет за какъвто и да е повод. Независимо дали ще носите най-важните неща за работния си ден в красива голяма чанта с къси дръжки, или ще вземете само най-важното за вечер с приятели в малката актуална чанта с красиви детайли, то безспорно ще оберете всички погледи. Висококачествено изработените кожени канти от ZARENA са направени с прецизност, финес и любов, за да завършат неотразимата ви визия, която никога няма да бъде демоде.

3. Многофункционалност

Универсалността на естествената кожа ви дава възможност да я пригодите както в ежедневието си, така и на официални поводи. В допълнение - модата днес позволява свободно да съчетавате почти всеки модел чанта с облеклото, което ви харесва. Ето и пример - модел IRIS от новата ни колекция може да бъде съчетан както с лежерен аутфит - деним с тениска и спортни обувки, така и с елегантен панталон с риза или феерична коктейлна рокля в нежни пролетни цветове. 

4. Кожените чанти остаряват красиво 

Един от изключителните плюсове на инвестицията в чанта от естествена кожа е неоспоримият факт, че тя остарява красиво. С времето кожата натрупва патина, което е тънък слой покритие, придаващ на чантата винтидж излъчване. С натрупване на патината, кожата може леко да промени нюанса си , което ще й даде уникален вид. Също така всяка драскотина или деформация елеганто се трансформират в ефект, който дава още по-внушителен и скъп вид на чантата.

5. Устойчивост

Ние от ZARENA използваме само висикокачествени и устойчиви кожи, пристигащи при нас от Италия с редица сертификати, отговарящи на всички световни стандарти. Природосъобразността е важна при производството на какъвто и да е тип продукти и ние държим да информираме клиентите си за осъзнатия процес на изработка на всяка една наша чанта.

6. Инвестиция

 

Аксесоарите от естествена кожа придобиваме на по-висока цена - да, но в дългосрочен план те се оказват изключително добра инвестиция. 

Здравината, майсторската изработка и висококачественият материал, вложен във финалния продукт несъмнено покачва цената си с годините и това е доказан феномен при всички големи брандове.

7. Символ на добър вкус

Както спомемнахме по-горе, с тази статия целим да се абстрахираме от свръх-помпозността, за да разберем истинската стойност на аксесоарите от висок клас. Такъв тип продукти несъмнено носят аромат на стил и добър вкус. Чантите от естествена кожа се асоциират не само с  моден нюх, но и с любов и грижа към собствената визия.

8. Практичност

Кожата е позната и като практичен материал, заради издръжливостта си и не толкова трудната поддръжка. Висококачествената кожа няма да остане без драскотини и леки деформации, но гореспоменатата патина всъщност превръща чантата ви в ексклузивен и безвременно красив винтидж продукт. Добре изработената кожена чанта също така има и здрави дръжки, добри ципове и качествени метални елементи, които няма да се амортизират лесно. В обобщение, закупуването на такава чанта, със сигурност е практичен и дългогодишен избор!

9. Комфорт

Естествената кожа е изключително приятна на допир и несравнимо удобна за носене. Дори да носите чантата си цял ден - няма да усетите  нито неприятно протриване, нито зацапване от дрехите ви. 


10. Чантите от естествена кожа всъщност НЕ са скъпи

Да, правилно прочетохте - чантите от естествена кожа всъщност не са скъпи в дългосрочен план. За да затвърдим това наше твърдение - ви даваме пример с една чанта от естествена кожа на цена от 300лв и на чанта от изкуствена кожа за 100лв. От предните абзаци вече може би сте се убедили в издръжливостта, красивото стареене и вечната красота на истинската кожа. Е, то тогава ще се съгласите, че имайки чанта от естествена кожа за три пъти по-дълъг период (например 10 години, а защо не и повече ), спрямо радвайки се на по-евтината, но изкуствена чанта за максимум 3-4 години- не си заслужава особено...

 


МЕНЮ

Начало
За нас
Вход / регистрация

ИНФОРМАЦИЯ

Доставка и връщане
Поверителност и бисквитки
Общи условия

ПУБЛИКАЦИИ

Как да изберем...
Защо черните...
10 признака, че е...


КОНТАКТИ

          +359882431234
E-MAIL: info@baga.bg
ИСКАТЕ ЛИ ПЕРСОНАЛНА
МОДНА КОНСУЛТАЦИЯ
 

2024 Baga.bg, All rights reserved. Privacy Policy