Телефон за поръчки: +359 882431234
 
Естествената кожа е едно бижу
06 Jul

Естествената кожа е едно бижу

Естествената кожа е едно бижу, което остава и с вреемето остарява красиво. Това е чантата, която винаги ще изберете и с която сте имали обикновено най-много спомени. В тази статия екипа на Baga Shop решихме да помогнем на вас, нашите скъпи с клиенти със съвети как да поддържате кожената си чанта и максимално дълго тя да е до вас и във вашия гардероб. 

1. Добре е да хващате чантата си с чисти ръце, тъй като кожената чанта абсорбира прах или олио. Избършете своята чанта с влажна бяла памучна кърпа, но внимавайте да не прекалите с водата, тъй като вашата чанте ще се нуждае от време да изсъхне.

2. Нанесете почистващ препарат, специално изработен за кожа. Този "мек сапун" се нанася с кръгово движение и се избърсва с леко влажна кърпа, за да не се запушат порите на тъканта. Това се прави 1-2 пъти годишно и поддържа чантата ви чиста.

3. Овлажнявайте чантата с кожен балсам. 

4. Добре е да премахвате петната веднага щом ги видите. Органичните петна от храна или кръв често могат да бъдат отстранени с тебешир на прах. Смачкайте бялата креда, оставете я да седи върху петното за една нощ и я прашете с чиста кърпа. 

5. За да поддържате формата на вашата чанта, поставете в нея пълнеж или мехурче.

6. Съхранявайте я в специалните торбички, които обикновено ние ви даваме към всяка чанта. Т

7. За велурените чанти може да използвате велурена четка, а в някои случаи и една розова гумичка може да свърши работа. При по-големи петна може да се консултирате с нас. 

8. Изпробвайте всеки кожен препарат върху незабележима зона, за да видите действието му. Избягвайте почистването с алкохол или терпентин, тъй като те обезцветяват обезцветяват и изсушават кожата. 

9. Не дръжте химикалките си отворени или козметиката си. Не позволявайте вода да се излива в чантата ви. Ако чантата се намокри, не използвайте сешоар върху нея. Вместо това попийте колкото е възможно повече вода с дебела кърпа за от микрофибър и я оставете да изсъхне на въздуха. След това го кондиционирайте отново и я съхранете. 

10. Восъците или силиконовите продукти запушват кожените пори и могат да не позволят да бъдат почистени в бъдеще.

Това бяха съветите от нас за вашата кожена чанта. На пръв поглед изглеждат много, но са простички и ще ги прилагате през дългите години носене на чантата. 


@Instagram